Storitve za podjetja

Specializirani smo za storitve zaščite pred škodljivci v farmacevtski industriji, živilski industriji ter v drugih podjetjih, kjer morajo upoštevati HACCP smernice. Dobro poznamo tudi zahteve standardov IFS, BRC in ISO 22000. Naš način dela smo kot primer dobre prakse predstavili na dnevu Varnost živil, ki ga je organiziral Bureau Veritas.

Imamo bogate izkušnje z zaščito pred škodljivci v vseh vrstah industrije, bolnišnicah, vrtcih, šolah, domovih za ostarele, hotelih in restavracijah, trgovinah, skladiščih, stanovanjskih blokih in hišah ter še marsikje.

Vsem našim pogodbenim strankam je na voljo brezplačen dostop do podatkovne baze, kjer je zbrana obsežna dokumentacija. V njej poleg dokumentov, ki jih zahteva zakonodaja in presojevalci najdete še mnogo več.

Ker ima vsako podjetje specifično dejavnost, prostore in okolico, bomo z veseljem prišli k vam, vam predstavili naš način dela in si vse potrebno brezplačno in nezavezujoče ogledali ter našli rešitev po vaši meri. Odlikujeta nas kratek odzivni čas in odlična zaloga izdelkov, da vam lahko ponudimo rešitev čimprej. Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek.

Naše storitve opravljamo po standardu za zatiranje škodljivcev CEPA (EN 16636).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke