O nas

Prednosti

1.

E-podatkovna baza

E -podatkovna baza je bila narejena v sodelovanju z našimi strankami in je prilagojena živilski in farmacevtski industriji. Za naše pogodbene stranke že od leta 2009 vodimo celotno dokumentacijo v E-podatkovni bazi, do katere lahko kjerkoli in kadarkoli dostopajo preko uporabniškega imena in gesla. Dokumentacija je pregledno urejena in shranjena za več let.  Odlična razporeditev dokumentov in preprost sistem za iskanje podatkov strankam omogočata, da hitro najdejo vse, kar potrebujejo. Ker smo podatkovno bazo razvili sami, jo lahko nenehno dopolnjujemo in posodabljamo, da ustreza željam naših strank in najnovejšim zahtevam presojevalcev. V naši bazi lahko obsežna poročila o opravljeni storitvi, varnostne liste, evidence, tlorise, pogodbe, certifikate, postopke in še marsikaj.

Commercial van truck on white background. Transport and shipping

Odzivni čas

Naša ekipa dnevno pokriva stranke po celi Sloveniji. Ker imamo enoto na Jesenicah in v Mariboru, si prizadevamo, da stranke obiščemo že en dan po klicu.

Na zalogi je vedno zadosti vab, pasti, luči, atraktantov, feromonov ter potrošnega materiala, da lahko s sodelovanjem začnemo takoj.

2.

3.

Metoda celovitega nadzora (IPM)

Škodljivce nadziramo po metodi celovitega nadzora (Integrated Pest Management), za katero je potrebnega veliko znanja in izkušenj. V primeru prisotnosti škodljivcev, vedno poiščemo izvor in določimo vzrok težav ter vrsto, lokacijo in številčnost prisotnih škodljivcev. Na osnovi teh podatkov izberemo ustrezen ukrep, ki bo najbolj varen za ljudi, okolje in dejavnost stranke. Največji poudarek je na ozaveščanju stranke ter na mehanskih in fizičnih metodah oz. ovirah. Biocide uporabljamo le kot skrajen ukrep, njihova uporaba mora biti upravičena. IPM metoda stremi k izvajanju preventivnih ukrepov in k uporabi sistemov za zgodnje odkrivanje prisotnosti škodljivcev. Tak pristop je bolj učinkovit in bolj dolgoročen kot kampanjski pristop, ki temelji na uporabi kemičnih metod za zatiranje škodljivcev.

Pharmacists working in the pharmacy store

Široka ponudba fizikalnih metod za nadzor nad škodljivci

 • Luči proti letečim insektom
 • Atraktanti za glodavce in insekte
 • Repelenti za kune, komarje in kače
 • Toplotno zatiranje insektov (predvsem stenic)
 • Zatiranje vseh vrst insektov s CO2 v kokonu
 • Zatiranje gomazečih insektov z diatomejsko zemljo …

4.

5.

Zakaj podjetja raje izberejo izvajalca s CEPA certifikatom?

 • Preverjena kvaliteta: Ker smo izvajalec s CEPA certifikatom, nam lahko zaupate. Za nadzor nad kvalitetno in strokovno opravljenimi storitvami bodo redno skrbeli CEPA presojevalci. Podjetja, ki smo si prislužila CEPA certifikat ne moremo (in ne želimo) počivati na lovorikah, saj CEPA presojevalci vsakih 18 mesecev preverijo, če še delujemo v skladu s certifikatom.
 • Preverjena strokovnost: CEPA certifikat potrjuje tudi, da so vsi naši profesionalni izvajalci usposobljeni in kvalificirani za izvajanje DDD storitev, poleg njih pa morajo tudi vsi ostali zaposleni, ki opravljajo druge funkcije, pokazati določen nivo znanja.
 • Dobro poznavanje zakonodaje: Presojevalcem smo dokazali, da smo seznanjeni z zakonodajo na področju DDD, ravnanja z (nevarnimi) odpadki idr.
 • Manjša uporaba biocidov: Že od nekdaj se trudimo delovati po metodi celovitega nadzora (Integrated Pest Management, IPM). Sedaj je s certifikatom je potrjeno, da nam to odlično uspeva. IPM zagovarja preventivno delovanje, ozaveščanje strank ter uporabo nekemijskih načinov nadzora nad škodljivci. Biocidi se uporabijo kot zadnja možnost.
 • Zmanjšanje tveganja: Podjetja, ki smo pridobila CEPA certifikat redno opravljamo analize tveganja in odkrivamo glavne vzroke za prisotnost škodljivcev. Po odpravi infestacije poskrbimo ta nadzor in prevenzivno delovanje.
 • Izboljšano sodelovanje: V skladu s certifikatom imamo izdelane smernice in postopke, ki pripomorejo k izboljšani interakciji med izvajalcem DDD in njegovo stranko.
 • Dobra preglednost nad izvedeno storitvijo: Podjetja s certifikatom CEPA imamo izdelan standardiziran način sporočanja, ki poskrbi za maksimalno učinkovito informiranost strank in sledenje izvedenim postopkom.
 • Merljivi rezultati: Med pogoje za pridobitev certifikata spada tudi izdelan sistem, s katerim lahko nadzorujemo svojo učinkovitost in spremljamo trende prisotnosti škodljivcev.

Video nadzor pasti

Vse vrste pasti lahko nadgradite z video nadzorom. Če želite natančno vedeti, kdaj so se določeni škodljivci pojavili, in če vam pregledovanje pasti vzame preveč časa poleg tega pa želite takoj ukrepati ob pojavu ujetih škodljivcev, lahko vzpostavite video nazor nas vsako pastjo. Komplet vsebuje dve širokokotni kameri ter senzorje temperature, vlage in baterije. Prednost videonadzora je tudi identifikacija insektov na daljavo. Sistem je preprost za namestitev in ima preprost uporabniški program.

6.

7.

Področja zatiranja

 • živilska, farmacevtska in druga industrija
 • bolnišnice, vrtci, šole, domovi za starejše občane
 • stanovanjski bloki in hiše
 • trgovine in skladišča
 • hoteli, restavracije, kavarne

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke